Trinko Keen luistert sponsoravond op

De eerste sponsoravond van Hercules is een groot succes geworden. Op woensdagavond 29 augustus mochten rond de 30 belangstellenden begroet worden.

In zijn openingswoordje ging voorzitter Herm Aalders in op de recente geschiedenis van de club, waarin het eerste team in een aantal jaren tijd doorstoomde van de Hoofdklasse van de afdeling Gelre naar de nationale eredivisie. En passant mag Hercules inmiddels ook twee landelijke jeugdteams en een tweede landelijke seniorenteam tot haar zegeningen rekenen.

Vervolgens vertelden Herm

s teamgenoten – Gerko Wiemer, Jurgen Pastoors, Jelle Bosman en Martin Brinkhoff – hoe ze door diezelfde voorzitter vervolgens één voor één naar Terborg waren ‘gelokt’ voor een nieuw tafeltennisavontuur. Hoogtepunt van de avond voor de sponsors was zonder twijfel het praatje dat Trinko Keen als nieuwste aanwinst van de club hield.

Hij keek terug op zijn voormalige topsportcarrière met, naast talloze nationale titels, EK- en WK-deelnames, drie keer een optreden tijdens de Olympische Spelen. Hoogtepunt was voor hem de bronzen plak van de EK in Eindhoven, waarvoor hij een jaar lang alles opzij had gezet. Inclusief steevast iedere avond  om tien uur bedtijd.

De sponsors konden het onderling al direct heel goed met elkaar vinden, getuige de diverse spontane praatjes die onderling werden aangeknoopt. En wie weet waar dat – zakelijk – toe leidt. Sander Wurms, voorzitter van de sponsorco

mmissie toonde zich dan ook een tevreden mens na afloop. Hij blikte al enthou

siast vooruit op een vervolg.

 


Kalender

Please select facebook feed.