Met Trinko Keen richt Ttv Hercules haar pijlen op Europacup!

Vol trots presenteert het in de eredivisie gehandhaafde Ttv Hercules haar nieuwe aanwinst.

Niemand minder dan meervoudig Nederlands kampioen en drievoudig Olympiër Trinko Keen is toegevoegd aan het geroutineerde en talentvolle herenteam.

Keen, die vele jaren in het mondiale profcircuit te bewonderen is geweest, blijkt op sportief en persoonlijk vlak goed te passen bij de Terborgse club. Keen: ‘’een aantal jaren geleden heb ik het batje aan de wilgen gehangen en was ik klaar met het leven als topsporter. Het was genoeg geweest. Ongeveer een half jaar geleden kwam ik in het centrum van Arnhem de heren van Hercules tegen. Ze hadden net een wedstrijd gespeeld en waren samen met Sander Wurms (hoofdsponsor Wurms Pakketservice BV) en wat supporters aan het nagenieten. Het werd een topavond! Mij viel direct op dat dit team meer is dan een stel bij elkaar gekochte spelers. Ze genieten met veel passie van de sport maar doen ook buiten het tafeltennis om veel leuke dingen samen. Zo ben ik bij deze groep betrokken geraakt en bij de laatste activiteit, een barbecue bij de voorzitter, kwam dan eindelijk de vraag of ik onderdeel van dit team wilde
uitmaken.’’

Speler Gerko Wiemer: ‘’ Elke club zou blij zijn met een speler als Trinko en wij dus ook! Ondanks dat
tafeltennis een individuele sport is vinden wij de teamspirit enorm belangrijk. Wij zijn een levendige
club en organiseren dan ook met enige regelmaat activiteiten buiten het tafeltennis om. Daar moet
een Herculesspeler ook affiniteit mee hebben. Trinko heeft het afgelopen half jaar bewezen dat hij
dit ook in zich heeft en daarmee past hij precies in ons plaatje. Bij Keen heeft de topsport wel z’n tol geëist en het valt nog te bezien hoe het met zijn fitheid gesteld is. Trainer/speler Martin Brinkhoff: “Trinko kampt wel met wat pijntjes die hij heeft overgehouden aan zijn profcarrière. Daarnaast is hij druk bezig met zijn eigen bedrijf. Wij gaan samen met Trinko aan de slag en bekijken waar we Trinko kunnen inzetten.”

Europacup
Ttv Hercules is zich aan het oriënteren wat er nodig is om Europacup te mogen spelen. Met Trinko
Keen is de sportieve stap gezet. Er wordt gekeken of de zaal aan de Europese normen voldoet en ook het financiële plaatje dient op orde te zijn.

Voorzitter Aalders: ‘’Hercules staat er goed voor en is financieel gezond, maar om door te groeien
moeten een aantal geledingen binnen de club aan de bak. Dat geldt ook de sponsorcommissie. Wij
hebben nog ruimte voor enkele sponsoren en zijn bijvoorbeeld nog op zoek naar een sponsor die
zijn/haar naam aan de clubnaam wil verbinden.’’


Kalender

Please select facebook feed.